Omnivit Hair Pro Nutri Repair

Omnivit, een volledig gamma ten dienste van uw vitaliteit, ontworpen in samenwerking met nutritionisten. Waarom een voedingssupplement nemen?

Het is niet altijd mogelijk om onze lichaamsreserves op peil te houden, vooral wanneer het op vitaminen en mineralen aankomt. Deze elementen zijn nochtans onmisbaar om in vorm te blijven en onze gezondheid te bevorderen. Zij spelen immers een rol in de groei, in de goede werking van het lichaam, de ogen, het spierstelsel. Een gezond leven en een gevarieerde en evenwichtige voeding bezorgen in principe de essentiële elementen die het organisme nodig heeft. Vervuiling, stress, overspanningen daarentegen kunnen onze behoeften aan vitaminen en mineralen verhogen. Alle inspanningen, zowel fysiek als intellectueel, veroorzaken een verhoogd energieverbruik dat ook een verhoogde productie van afvalstoffen met zich meebrengt.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Als u geneesmiddelen neemt die voorgeschreven zijn door uw arts of als u allergisch bent aan een van de ingrediënten, vraag dan advies of spreek erover met uw apotheker alvorens een voedingssupplement in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Omnivit, één van de leiders op het gebied van de gezondheid van het haar, stelt u zijn gamma met voedingssupplementen Omnivit Hair Pro voor.
Omnivit Hair Pro, uw gamma voor de gezondheid en de schoonheid van uw haar*,
ontwikkeld in samenwerking met belgische wetenschappelijke experts.

Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of wordt beïnvloed door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopauze, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger,…

Zijn unieke formules, combineren de weldaden van de natuur met vitaminen en mineralen, speciaal gekozen voor de interne voeding van uw haar.*
Haar bestaat voor 95% uit keratine. Keratine is een belangrijk eiwit. Dit eiwit zorgt voor de weerstand en de elasticiteit van het haar.
Omnivit Hair Pro activeert het natuurlijk keratine, dankzij de aanwezigheid van zink in zijn unieke formule. *

OMNIVIT HAIR PRO NUTRI-REPAIR
Groei, gezondheid en sterkte van haar en nagels.
Omnivit Hair Pro Nutri-Repair is een voedingssupplement, special geformuleerd, voor de groei, gezondheid en sterkte van haar en nagels.

Omnivit Hair Pro Nutri-Repair activeert het natuurlijk keratine, dankzij de aanwezigheid van zink in zijn unieke formule. *
Een innoverende formule op basis van druivenpitextract, aminozuren, vitaminen en specifieke mineralen voor gezonde haren en nagels.*

Zink, seleen & biotine dragen bij tot de instandhouding van normaal haar en normale nagels.
Zink draagt bij tot een normale eiwitsynthese, zoals keratine.
Vitamine B6 draagt bij tot een normale cysteïnesynthese en een normaal metabolisme van eiwitten.
Verpakking: doos van 120, 180 tabletten.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bedraagt 2 tabletten per dag, in te nemen bij de maaltijd.
De tabletten zijn breekbaar. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vanaf 12 jaar.
Borstvoeding en zwangere vrouwen : geen contra-indicatie.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Waar kunt u Omnivit-producten in kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu