Dit formulier moet niet gebruikt worden om gezondheidsproblemen te signaleren of technische / medische vragen over de producten van Sanofi te stellen. Stel deze vragen rechtstreeks aan een arts.

Bent u een zorgverlener en wil u een probleem bij de behandeling met één van onze producten signaleren, gelieve dan de nationale standaardprocedure te volgen.

Bent u een patiënt, gelieve dan te noteren dat Sanofi geen medisch advies mag geven en u aanraadt uw arts te raadplegen.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info.opellabelgium@sanofi.com.

Wenst u een bijwerking te melden, stuur dan een email naar onze afdeling Geneesmiddelenbewaking: Pharmacovigilance.opellabelgium@sanofi.com.

Wij doen ons best om alle vragen snel en persoonlijk te beantwoorden. Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Sanofi!
Door contact met ons op te nemen en de informatie hieronder in te dienen, gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens door Sanofi worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid dat hier beschikbaar is.

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu