Omnivit Boost Instant

Omnivit, een volledig gamma ten dienste van uw vitaliteit, ontworpen in samenwerking met nutritionisten. Waarom een voedingssupplement nemen?

Het is niet altijd mogelijk om onze lichaamsreserves op peil te houden, vooral wanneer het op vitaminen en mineralen aankomt. Deze elementen zijn nochtans onmisbaar om in vorm te blijven en onze gezondheid te bevorderen. Zij spelen immers een rol in de groei, in de goede werking van het lichaam, de ogen, het spierstelsel. Een gezond leven en een gevarieerde en evenwichtige voeding bezorgen in principe de essentiële elementen die het organisme nodig heeft. Vervuiling, stress, overspanningen daarentegen kunnen onze behoeften aan vitaminen en mineralen verhogen. Alle inspanningen, zowel fysiek als intellectueel, veroorzaken een verhoogd energieverbruik dat ook een verhoogde productie van afvalstoffen met zich meebrengt.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Als u geneesmiddelen neemt die voorgeschreven zijn door uw arts of als u allergisch bent aan een van de ingrediënten, vraag dan advies of spreek erover met uw apotheker alvorens een voedingssupplement in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Verkwikkend effect voor lichaam en geest
Omnivit Boost Instant is een voedingssupplement op basis van planten en magnesium, met zoetstoffen. Vanaf 12 jaar.

Mate bevordert de weerstand in geval van vermoeidheid en helpt u om zich energieker te voelen in drukke periodes en (tijdelijke) stressperiodes. Panax Ginseng draagt bij om lichamelijke en geestelijke prestaties te bevorderen. Magnesium draagt bij tot de vermindering van de vermoeidheid.

Omnivit Boost Instant geeft u werkelijk een “boost” wanneer u het nodig hebt (examen, drukke periodes, sport…)

Verpakking: doos met 10 of 20 flesjes om te drinken
• De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (1 flesje (15ml)/ dag) niet overschrijden.
• Omnivit Boost Instant bevat cafeïne (24mg/dagelijkse dosis).
Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Waar kunt u Omnivit-producten in kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Nos Produits
Nos Produits
Acheter maintenant