Omnivit Active

Omnivit, een volledig gamma ten dienste van uw vitaliteit, ontworpen in samenwerking met nutritionisten. Waarom een voedingssupplement nemen?

Het is niet altijd mogelijk om onze lichaamsreserves op peil te houden, vooral wanneer het op vitaminen en mineralen aankomt. Deze elementen zijn nochtans onmisbaar om in vorm te blijven en onze gezondheid te bevorderen. Zij spelen immers een rol in de groei, in de goede werking van het lichaam, de ogen, het spierstelsel. Een gezond leven en een gevarieerde en evenwichtige voeding bezorgen in principe de essentiële elementen die het organisme nodig heeft. Vervuiling, stress, overspanningen daarentegen kunnen onze behoeften aan vitaminen en mineralen verhogen. Alle inspanningen, zowel fysiek als intellectueel, veroorzaken een verhoogd energieverbruik dat ook een verhoogde productie van afvalstoffen met zich meebrengt.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Als u geneesmiddelen neemt die voorgeschreven zijn door uw arts of als u allergisch bent aan een van de ingrediënten, vraag dan advies of spreek erover met uw apotheker alvorens een voedingssupplement in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Druk werk- en gezinsleven, seizoensveranderingen, verandering in uw dagelijks ritme … je weerstand is je beste bondgenoot!
Een goede balans van vitaminen en mineralen draagt bij tot de goede werking van het lichaam om energie te produceren, uw immuniteit te ondersteunen en uw mentale focus te verhogen. Omnivit Active is een voedingssupplement geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar. Zijn unieke formule triple action met antioxidanten helpt om je reserves van vitaminen en mineralen op te bouwen om dagelijks fit te blijven.

Het bevat 12 vitaminen, 8 mineralen en een hoog gedoseerd Panax Ginseng extract:
* Vitamine A, C, seleen, zink en Panax Ginseng dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
* Vitamine B, C, ijzer en Panax Ginseng helpen de vermoeidheid te verminderen.
* Vitamine B2, C, E, seleen en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
* Vitamine B5 draagt bij tot normale mentale prestaties.
Omnivit Active bevat tevens Panax Ginseng dat bijdraagt tot de bevordering van de lichamelijke en geestelijke prestaties. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Bestaat in een doos van 28 en 84 tabletten.
De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1 tablet per dag, te nemen tijdens de maaltijd met een beetje water. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Zwangere vrouwen: de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden omwille van de hoeveelheid vitamine A.
Dit product bevat sorbitol: een overmatig gebruik kan laxerende gevolgen hebben.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu